Dressed to Thrill

Dressed To Thrill fulländar illusionen av att uppleva en klassisk Kiss show!

 

Bandet består av erfarna musiker med en gemensam kärlek för ”The hottest band in the world”. De har jobbat hårt på varenda detalj, både gällande musiken och showen, för att komma så nära originalet som möjligt. Kostymer, smink och instrument; inget har lämnats åt slumpen!

Dressed To Thrill bjuder såväl på hitsen som de lite mer ovanliga låtarna i Kiss musikaliska skattkammare, och kan lova att publiken lämnar konserten med ett stort leende på läpparna. Naturligtvis innehåller showen även inslag som eldsprutning, blod, konfettiregn och krossade gitarrer.

Under hösten 2012 gjorde bandet en show på Malmö konserthus tillsammans med Malmö Symfoni orkester, MSO. En stor succé som besöktes av ca 6000 personer. Under årens lopp har Dressed to Thrill gjort ett 50tal konserter runt om i norra Europa.

 

”Detta är en barndomsdröm för oss som nu blivit sann. Vi älskar varje minut och har så himla roligt när vi står på scenen som våra idoler. Den glädje och energi som vi förmedlar på scen smittar garanterat av sig på publiken.”

Demon

Space Ace

Cat Man

Starchild

Andreas Grufstedt

Christopher Hansson

Jaime Salazar

David Fremberg

CONTACT DETAILS

 

Golden Branca Productions

Andreas Grufstedt

Stora Varvsgatan 24c

21111 Malmö, Sweden

 

andreasgrufstedt@gmail.com

 

Tel: +46 733 466 987

Band

 

Manda - Dressed to Thrill - Soulriders - Simon Andersson - Värsta Schlagern - Reckless, Bryan Adams Tribute -

Paul Dianno - Glory Holes

Copyright @ All Rights Reserved